Kortesjen

Kortesjen

søndag 18. juli 2010

Så sklei vi litt videre. Ålesund og Volsdalen Camping for i alle fall ene natta. Noen har vi da fått hilse på allerede. Første var på jobb og kom susende i en hel buss alene for å hilse på. Og andre har visst sine egne jobber å passe på, så det var ikke mange som var hjemme. Noen fant vi da likevel. Og det var godt å få hilse på Liv. Vi skal se om vi finner noen fler før vi stikker herfra.
Har farta litt rundt for å se oss om. Ikke mange stedene jeg kjente meg igjen. Mye er forandret siden jeg bodde her nede. Kanskje ikke så rart. 30 år er lang tid. Mange av datidens hovedveger er blitt gang og sykkelvei, og trafikken har fått skikkelige veier å suse rundt på. Men navigasjon er en fin ting å ha. Viser veg til det meste.
Denne campingen har sett sin glanstid. Var sikkert moderne for noen tiår tilbake. Trangt (smale veier og parkeringsplassene altfor små - selv for enkel lita vogn), gammelt og utdatert (Resepsjon virker velholdt, men andre bygg har samme status som de hadde like etter krigen). Men det er rent utendørs her. Og busker stenger for parabolen, dermed ikke TV på oss her. Men prisene er fine. Var en tur og kikka på Prinsen Camping og der var det mye mere busker. Og mye dyrere. Så vi holder oss her inntil videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar