Kortesjen

Kortesjen

søndag 11. juli 2010

Da er det søndag, og vi er landa hjemme i Mo i Rana. Utrolig hvor mye rar kjøring det er å se ... Fikk en tur innom Mjølan for etterfylling av barnebarn. Nå er litt tøy vaska, noe fintøy hengt inn i huset og vi har plukka fram ting som skal være med mot sør. Nå skal vi spise litt, sove litt og laste de siste småting før vi starter med kurs mot sør.

Dagan går alt for fort!
Vi vil at ferien skal var leeeenge :-) Ferien e bestandig lengst før den e begynt.
Vi har vært i bryllup i helga etter at vi kom fra Vesterålen. Det va så godt å vær i Bø. Stortrives der. Det var alt fra godvær og solskinn til regn og blåst. Ja det va faktisk kuling ei stund.

Så for vi til Skjerstad, for der sku det feires bryllup :-))
Bryllupet vi var i va så innmari vakkert. Det e jo så sjelden man får møtes i sånner festlige lag:-) Men denne gangen va det Agnethe, ei niese av meg, Liv, som gifta seg. Ho va så fin i hvit kjole med mørk rødt slep og paljettbesetning og tiara i håret :) ho va så vakker, og tanta så stolt av ho. Han Christoffer som ho gifta seg med e fra Skien. Flott mann :)

Søndagen va vi i kirka og var med på ordinasjon av nyutdanna prest. Hans navn e Gjermund Gryt. Eg har kjent han fra eg va lita så det va litt artig å være med på. Kirka va stappfull og den tar godt og vel 600 personer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar