Kortesjen

Kortesjen

mandag 26. juli 2010

Rena Camping - avgang som vanlig. Uten noe om og men. Vi fant en bensinstasjon etter noen kilometer og tanka. Deretter rake vegen til Alvdal og Aukrustsenteret. Inn for en kopp kaffe. Ble ikke mer siden vi skulle kose oss på ettermiddagen, og ingangsbilletten kosta 100 for hver av oss. Gnien?? Jada. Vi ville ikke få utbytte av det likevel. Dette er først og fremst for barn. Stor og små barn. Men en kaffekopp og svele + vafler ble det. Og en tur på toalettet. Så kjørte vi videre mot Røros - på veier som stor sett hadde midtlinje, gjennom og ut på andre siden. Et par tre mil til, hardt venstre og opp/inn en skogsvei med vogna på til ei hytte.


Her e forretten, å den va go ja!!!

Her står vi nå, og regnet har nådd oss igjen. Men vi fikk en herlig middag først.Først desserten - is og kaffe, så forrett - røkt ørret, hovedrett - grillet marinert laks med ris og grønnsaker. Da var vi forsynt. Ikke plass til mer. Deilig. Litt vin og god natt.


Her campa vi i natt :-) utafor hytta til Ingrid og Idar :-) Koselig å treffes og med nydelig mat og drikke. :-)


Her sett vi da å ane fred og ingen fare. Så oppdaga Idar plutselig at det sett en hare utfor hytta. Ja en hareunge, litt forskremt. Ja ikke at den representerte nokka stor fare da. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar